İşadamına Öğretmen Ve Öğrencilerinden "teşekkür" Plaketi

GAZİANTEP (AA) - Cizre Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesinin öğretmenleri ve öğrencileri, okul binasını yaptıran işadamını ziyaret ederek plaket verdi.

Cizre Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesinin öğretmenleri ve öğrencileri, okul binasını yaptıran işadamını ziyaret ederek plaket verdi. Şınrak'ın Cizre ilçesinde bu yıl eğitim öğretime açılan Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri, Gaziantep'teki Kadooğlu Holding binasını ziyaret etti. Heyet, eğitime katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve Onursal Başkan Cemal Kadooğlu'na çiçek ve plaket verdi. Kadooğlu, memleketine yaptırdıkları 24 derslikli 248 öğrencisi bulunan okul binasına merhum babasının adını verdiklerini belirtti. Eğitimde geri kaldığı için bölgeye okul yaptırdıklarını söyleyen Kadooğlu, Gaziantep'te de Gazikent Mahallesine 33 derslikli ilkokul binası yaptıracaklarını ifade etti. Kadooğlu, ilkokul binasının 2015 yılında hizmete açılancağına vurgu yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadoğlu, teşekkür ziyaretinin kendisini onore ettiğini söyledi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşenur Başkurt, okul binasının ilçede hayırseverler tarafından yaptırılan tek lise binası olduğuna vurgu yaptı. Cizre'de eğitim anlamında ciddi yatırımlar yapıldığını anımsatan Başkurt, şöyle konuştu: "Eğitime yapılan yatırımları bizleri sevindiriyor. Cizre'nin öğrenci potansiyeli var, donanımlı okullara ihtiyacı var. Kadooğlu ailesi, okul binasını bize teslim ettikten sonra da tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendi. Okul binamız bölgedeki işadamlarına da örnek teşkil ediyor. Başarılı bir okuluz. Velilerde öğrencilerde eğitimi önemsiyor. Öğrencilerin hedefleri var. Buna ulaşmak için çalışıyorlar." Başkurt, bölgenin terörle anılmasının yanlış olduğunu, Cizre'ye karşı önyargıların giderek yok olduğunu sözlerine ekledi. Ziyarette öğrenciler, Kadooğlu ailesine, çiçek ve plaket takdim etti. Cemal Kadooğlu'da öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediye verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: