İşadamını öldürüp evine taşındılar

İzmit'te, kendisinden 8 aydır haber alınmayan iş adamını öldürüp, evine taşındıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Karabük'te bir gölette geçen yıl eylül ayında çuval içinde bulunan cesedin, İzmit'te aynı tarihlerde ortadan kaybolan yalnız yaşayan 69 yaşındaki Kaya Şeheri'ye ait olduğu ortaya çıktı.

Karabük'te bir gölette geçen yıl eylül ayında çuval içinde bulunan cesedin, İzmit'te aynı tarihlerde ortadan kaybolan yalnız yaşayan 69 yaşındaki Kaya Şeheri'ye ait olduğu ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi iki kişi yakalanırken, bu kişilerin cinayetten bir süre sonra Şeheri'nin evine yerleştikleri ve otoparkını da işlettikleri anlaşıldı.

Reklam
Reklam

İzmit'te kent merkezinde, oto yıkama servisi de bulunan oldukça faal bir otoparkın sahibi olan Kaya Şeheri 7 ay önce ortadan kayboldu. Yahya Kaptan Mahallesi'nde kendisine ait dairede yalnız yaşayan ve bankalarda yüklü miktarda parası olduğu ileri sürülen Kaya Şeheri'nin kaybolması üzerine bazı tanıdıkları polise başvurdu. Ancak yapılan araştırmalardan uzun süre sonuç alınamadı.

O TARİHTE BULUNAN CESET, POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Cinayeti soruşturan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçen hafta, Kaya Şeheri'nin kaybolduğu tarihten birkaç gün sonra Karabük'ün Eskipazar Soğanlıçay mevkiinde bir gölette kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğunu belirledi. Yapılan incelemeler ve bulunduğu tarihte çekilen fotoğraflardan, cesedin Kaya Şeheri'ye ait olduğu anlaşıldı. Şeheri'nin öldürülmeden önce işkence gördüğü, kemiklerinin kırıldığı, el ve ayakları bağlanarak çuvala konulup gölete atıldığı anlaşıldı.

EVİNE YERLEŞİP OTOPARKI İŞLETMİŞLER
Polis yaptığı bir dizi araştırmalar sonunda, cinayetin şüphelisi olarak Kaya Şeheri'ye ait otoparkı işleten Osman Ecekurt ve Gürkan Sertel'i gözaltına aldı. Osman Ecekurt'un ayrıca, Kaya Şeheri ortadan kaybolduktan bir süre sonra onun dairesine yerleştiği, bankalardaki parasını çekmek için de birkaç girişimde bulunduğu anlaşıldı. Bu kişilerin sorgulamaları sürerken iki kişinin daha arandığı belirtildi. -

Reklam
Reklam

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: