İşadamları aileleriyle birlikte, fakirlere kurban eti dağıttı

Denizli’de Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü 30 işadamı, fakir ailelerin evlerini ziyaret edip kurban etti...

Denizli’de Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü 30 işadamı, fakir ailelerin evlerini ziyaret edip kurban etti dağıttı.

Sabah saatlerinde Kimse Yok Mu Derneği organizasyonuyla bir araya gelen gönüllü işadamları, aileleriyle birlikte kesilen kurban etlerini arabalarına koyarak derneğin daha önceden belirlediği aileleri ziyaret etti. Yaşlıların ellerini öpen gönüllüler, getirdikleri kurban eti ve hediyeleri teslim etti.

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ, ilde kesilen 69 küçükbaş kurban hissesinin yedişer kilo olarak paketlendiğini, 100 ailenin 30 işadamıyla ziyaret ederek dağıtımın yapıldığını, 107’sine ise bayramdan sonra dağıtılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Kurban etlerini alan aileler ise böyle bir günde hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz