İşadamları çalışan gazeteciler gününü kutladı

Osmaniye Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...

Osmaniye Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Aktif Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan TÜMSİAD Başkanı Murat Özkardeş gazetecilik mesleğini başarılı bir şekilde icra etmenin yolunun her işte olduğu gibi onu sevmekten geçtiğine inandığını söyledi.
Özkardeş gazetecilik mesleğinin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu kaydederek zor şartlar altında mücadele eden basın mensuplarının yaşadığı bilinen sıkıntılarının giderilmesinin en büyük temennileri olduğunu ifade etti.
Mesleği başarı ile icra etmenin yolunun her meslekte olduğu gibi onu sevmekten geçtiğiniz bildiklerini kaydeden Özkardeş ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de basının her geçen gün ilerleme kaydettiğini belirtti.
Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu günün 1960 yıllarından bu yana kutlanan bir gün olduğunu ifade eden Cihangir kendileri için anlamlı bu günde birçok telefon ve çiçekler aldıklarını kaydederek bu günde kendilerini unutmayan herkese teşekkür etti.
Gazetecilerin zor şartlarda, tatili olmayan bir mesleği icra ettiklerini belirten Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir meslektaşlarının ‘Ben bu habere gitmiyorum’ deme gibi bir şansının olmadığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz