İşadamları, depremzedeler için yardım çağrısında bulundu

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), Düzce Ticaret Borsası, Düzce Esnaf Odalar ve Sanatkarlar Birliği(DESOB), Düzce...

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), Düzce Ticaret Borsası, Düzce Esnaf Odalar ve Sanatkarlar Birliği(DESOB), Düzce Sanayici ve İşadamları derneği(DÜSİAD) ve MÜSİAD Düzce Temsilciliği ortak bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Düzceli sanayici ve işadamlarından Van’da yaşanan deprem sonrası depremlerden zarar gören depremzedeler için yardım çağrısı yapıldı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen basın toplantısına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Eyüp Çakır, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Nazım Topkara, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ile odaların yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Oda başkanları adına açıklama yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Van’da yaşanan acının en çok Düzceliler tarafından anlaşılacağını ifade ederek, “ Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret Borsası, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB), Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Düzce Sanayici İşadamları Derneği (DÜSİAD) ve MÜSİAD Düzce Temsilcilikleriyle birlikte Van Depreminde zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak için bir araya geldik. Sayın Valimiz Vasip Şahin’le yapmış olduğumuz toplantıda yapılacak olan kampanyaya bazı sınırlamalar getirildi. Kampanyamız 4 ana başlık altında toplandı. Kızılay ile işbirliği yaparak tüm üyelerimizle birlikte kan verme kampanyası düzenleyerek bölgedeki ihtiyaca katkıda bulunmak. Kullanılmamış kışlık kıyafet, ayakkabı, battaniye, elektrikli soba, katalitik soba kampanyasıyla bölgedeki eksiklerin giderilmesi noktasında katkıda bulunmak. Temel gıda maddeleri olan Un, Şeker, Sıvı Yağ, Çay, Bulgur ve Makarna kampanyasıyla bölgenin gıda ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak. Düzce Valiliğinin Vakıflar Bankası ve Halk Bankası'nda açmış olduğu kampanya hesaplarına nakit yardımında bulunarak bölgenin acil ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak. Üyelerimizden Tahtakale Ticaret kampanyamıza ilk adımı atmış, bölgeye gönderilmek üzere yüklü miktarda çocuk bezi, hijyen malzemeleri, ıslak mendil yardımında bulunacağını açıklamıştır. Bu noktada tüm üyelerimizi duyarlı olmaya, Van’da yaşanan depremde zarar gören yurttaşlarımızın yaralarına derman olmaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz