İşadamları Kuzey Irak'tan iş bağlantısı ile döndü

Osmaniye’den Kuzey Irak’a 4 günlük iş gezisi için giden OGİAD üyesi 28 işadamı, önemli iş...

Osmaniye’den Kuzey Irak’a 4 günlük iş gezisi için giden OGİAD üyesi 28 işadamı, önemli iş bağlantıları ile döndü.

İş gezisini değerlendiren Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Başkanı Mahmut Keten, Kuzey Irak’ta Erbil ve Süleymaniye şehirlerinde iş bağlantıları yapıldığını ve gezinin Osmaniye ekonomisine de katkı sağlayacağını belirtti.

Osmaniyeli iş adamlarının Kuzey Irak ticari potansiyelini mutlaka değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Keten, “İşadamlarımız Erbil’de Sevgi Tourism tarafından ağırlanarak Kuzey Irak Ticareti ve Ekonomisi konusunda bilgilendirme seminer aldı. Daha sonra Erbil Başkonsolosu Aydın Selcen’i ziyaret eden heyetimize Kuzey Iraktaki ekonomik yapıyla ilgili bilgiler verildi. Ülkede daha sonra ise sırasıyla Süleymaniye Valiliği, belediye başkanlığı ve Süleymaniye Ticaret Odası ziyaret edildi, çeşitli iş görüşmeleri gerçekleştirildi.” dedi.

Reklam
Reklam

Kuzey Irak iş gezisinin verimli geçtiğini ifade eden OGİAD Başkanı Keten, heyetteki işadamlarının otomobil, medikal sağlık ve diğer bazı sektörlerde iş bağlantıları gerçekleştirdiğini ifade etti.

Süleymaniye’de bulunan Türk okullarını da ziyaret ettiklerini belirten OGİAD Başkanı Mahmut Keten, Kuzey Irak’taki eğitim ile ilgili bilgiler aldıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz