İşadamlarından 5. Kolordu Komutanı'na nezaket ziyareti

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu üyeleri, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş’a...

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu üyeleri, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç başkanlığındaki heyette, Başkan Yardımcısı Tevfik Ayhan, Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Er, Mehmet Özkan ile Genel Sekreter Nihat Biçer de yer aldı.
Ziyarette konuşan Talat Kılıç, TAGİD'in faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Kılıç, ''TAGİD olarak bölgenin en büyük ve en aktif işadamları derneğiyiz. Son günlerde 2 önemli proje üzerinde çalışıyoruz. Birinci projemiz, KOBİ'lere yönelik proje hazırlama eğitimi. Trakya Kalkınma Ajansı'ndan bu projemizle ilgili destek alacağız. Projemiz ajansın onayından geçti, imzalar atıldı. 19 Aralıkta eğitime başlıyoruz. İkinci projemiz ise Sağlık Mahallesi'nde 181 bin TL'lik bir etüt eğitim merkezi yapımıyla ilgili. Bu projemizi de ajansa sunduk, önümüzdeki günlerde projemizin geçmesini bekliyoruz. Projemiz gerçekleşirse bu bölgede ücretsiz eğitime destek sağlayacağız. Tamamen sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesini amaçlıyoruz." dedi.
5'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasına yönelik fikirler geliştirecek atmosferler hazırlanması konusunda çalışmalar yapılabileceğine değindi.
"Hep Ar-Ge’den bahsediyoruz, inovasyon diyoruz ama bunları kopyala yapıştır olarak algılamamak lazım." diyen Korgeneral Altıntaş, şunları söyledi: "Bu konuda sizin gibi derneklere çok iş düşüyor. Her firmanızın yaptığı yeniliklerin paylaşıldığı, tartışıldığı bir ortam oluşturursanız, hem neler yaptığınızı, yapabileceğinizi görmüş olursunuz, hem de başkaları bizden teknoloji satın alır hale gelir. Bu da ülkemizin kalkınması adına güzel bir katkı olacaktır.''
Ziyaret sonunda TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, 5. Kolordu Komutanı Nazım Altıntaş'a günün anısına plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz