İşadamlarından Müftü Öztürk'ü ziyaret

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyesi işadamı ve sanayiciler, Nevşehir’e yeni atanan Müftü...

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyesi işadamı ve sanayiciler, Nevşehir’e yeni atanan Müftü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar ile birlikte Başkan Yardımcısı Emrah Güner ve Yönetim Kurulu üyesi Serhat Sonugelen, işadamları Ali Ersan Erdoğan, Cumhur Arslan katıldı.
GESİAD Başkan Yardımcısı Emrah Güner konuşmasına, Müftü Öztürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başladı.
Güner, dernek çalışmalarından ve Nevşehir’in ekonomik yapısından da bahsettiği konuşmasını, üzerlerine düşen bir görev olduğu takdirde her zaman hazır olduklarını belirterek tamamladı.
İl Müftüsü Yakup Öztürk ise Nevşehirli işadamlarının ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun kaldığını söyledi.
Öztürk, Nevşehir’de din hizmetleri adına insanlara güzel ve hayırlı hizmetler yapmanın mutluluğunu hep birlikte yaşatmak için çalışacaklarını da kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz