'İşadamlarının Bir Çatı Altında Toplanması Ekonomik Ve Kültürel Anlamda Önemli'

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, işadamlarının bir çatı altında toplanmasının, ekonomik ve kültürel anlamda çok...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, işadamlarının bir çatı altında toplanmasının, ekonomik ve kültürel anlamda çok önemli olduğunu bildirdi. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şube Başkanı Sezgin Akduman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Daşöz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Daşöz, herkesin ülke için hizmet ettiğini belirterek, “Böylesine anlamlı çalışmalar yapılması memnuniyet vericidir. Bunları yaparken yakın ilişki içinde olmamız önemlidir. Sivil toplum kuruluşları, bir ülke için çok önemlidir. Girişimcilikte sınırlar kalktı ve hızla gelişiyor.” dedi. TÜMSİAD Şube Başkanı Akduman ise dernek ve faaliyetleri hakkında Daşöz’e bilgi verdi. TÜMSİAD’ın yedi yıl önce kurulduğunu kaydederek, “54. şubesini Manisa’da açmak için girişimlerde bulunduk. Yakın bir zamanda resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Türkiye’de 13 bin üyesi bulunuyor. Beş ülkede faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Son beş yılda KOBİ'lere verdiği destekten dolayı ödül aldı. Amacımız, Manisa sınırlarını aşmış sanayici işadamlarımızı bir çatı altında toplayarak uluslararası alana taşımaktır. Manisa’dan ilk 100’e giren yedi büyük firmamız var. Gençlere büyük önem veriyoruz, bünyemizde genç TÜMSİAD ekibimiz de var.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: