İşaret Dili Ve Eğitimine Katılanlar Sertifika Aldı

Trabzon Belediyesi ile İŞKUR'un ortaklaşa yürüttüğü İşaret Dili ve Eğitimi Kursunu başarıyla bitirenlere sertifika verildi.

Trabzon Belediyesi ile İŞKUR'un ortaklaşa yürüttüğü İşaret Dili ve Eğitimi Kursunu başarıyla bitirenlere sertifika verildi.

Engelli vatandaşlara yönelik açılan 3 ay süren kurstan 15 kursiyer faydalandı. Kurs sonunda işaret dili konusunda yetkin hale gelen kursiyerlere sertifikalarını Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın verdi.

İkram Sofrası'nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Ergin Aydın, Trabzon Belediyesi ile İŞKUR ortaklığında yürütülen İşaret Dili ve Eğitimi Projesi sayesinde engellerin ortadan kalktığını ve iletişimin daha iyi sağlanacağını söyledi. Trabzon Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini anlatan Aydın, şöyle konuştu: "Bu ve bunun gibi projelerle engelli vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmaya çalışacağız. Sertifikalarını alan kursiyerlerimize başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Belediye eski binasında verilen İşaret Dili ve Eğitim Kursuna katılan kursiyerlere günlük 15 TL destek sağlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: