ISBAŞ Üretim Rekoru Kırdı

Isparta Belediyesi şirketlerinden Bims Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin (ISBAŞ) geçen ay 775 bin 230 bimsblok ürettiği ve

Isparta Belediyesi şirketlerinden Bims Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin (ISBAŞ) geçen ay 775 bin 230 bimsblok ürettiği ve bu rakamın şirketin bugüne kadarki en yüksek üretimi olduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Yusuf Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ISBAŞ fabrikasının son günlerde kapasitesinin üzerinde bir üretim gerçekleştirmeye başladığını söyledi.

Böylece belediyenin iyi bir kazanç elde ettiğini anlatan Günaydın, ürünlere hem şehir merkezinden hem de çevre illerden büyük bir talep olduğunu kaydetti. Günaydın, inşaat sezonunun en hızlı olduğu bu aylarda üretim kapasitesinin üstüne çıkmalarına rağmen talepleri karşılamakta güçlük çektiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Haziran ayında çeşitli ebatlarda toplam 775 bin 230 bimsblok üretildiğini belirten Günaydın, "Verilerine baktığımızda rekor bir üretim gerçekleştirdiğini görüyorum. Böylece hem belediyemiz hem de şehrimiz büyük gelir elde etti" dedi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: