İşbir'den sertliği ayarlanabilir akıllı yatak

İşbir Yatak, sertliği ayarlanabilir yatak üretti. Şirketin, 'ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Viskoelastik Akıllı Yatak’ları sayesinde baş,...

İşbir Yatak, sertliği ayarlanabilir yatak üretti. Şirketin, 'ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Viskoelastik Akıllı Yatak’ları sayesinde baş, gövde ve bacak bölgelerinde ayrı ayrı sertlik ve yumuşaklık seviyesini ayarlamam mümkün. Eşler, iki ayrı kumandayla kendi tercihlerine göre yattıkları tarafın sertlik derecesini ayarlayabiliyor.

Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre ViscoAir'ın üst yüzeyinde etkiye en az tepki veren, basınç indirgeyici viskoelastik malzeme kullanılıyor. Açık hücre teknolojisiyle üretilen viskoelastik malzeme, ısıya ve basınca duyarlı olarak hareketleniyor ve hareketlenme, yatağın vücudun şekline ve yapısına göre ergonomik hale gelmesine kadar sürüyor. Viskoelastik malzemeden üretilen ViscoAir, bu özelliği dolayısıyla 'akıllı yatak' olarak adlandırılıyor.

Reklam
Reklam

İşbir'in ayrıca A, C ve E vitaminlerini yatak kumaşına uygulayarak geliştirdiği Vitamin ACE kumaşlı ViscoAir modeli de satışa sunuluyor. Şirket yetkilileri, mikrokapsüllerin içerisine yerleştirilmiş vitamin molekülleri ve kapsüllerin uyku sırasında, sürtünmeyle kırılarak patladığını ve böylece A, C ve E vitaminlerinin hem cildin gençleşmesine hem de vücudun bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı olduklarını kaydediyor. Vitamin ACE kumaşlı Viscostar yataklarının Uluslararası Akredite Sertifikasyonu'na sahip Hohenstein Laboratuvarları'nda test edilip onaylandığını da belirtiyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz