İşçi emeklileri Çanakkale gezisinden döndü

Bartın'ın Ulus ilçesinde faaliyet gösteren Kumluca Tüm İşçi Emeklileri Derneği'nin organize ettiği 27 kişinin katıldığı...

Bartın'ın Ulus ilçesinde faaliyet gösteren Kumluca Tüm İşçi Emeklileri Derneği'nin organize ettiği 27 kişinin katıldığı 2 günlük Çanakkale gezisi sona erdi. Dernek üyeleri rehberler eşliğinde Çanakkale'yi gezmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.
Çanakkale'yi gezen işçi emeklileri, Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Koca Seyyid ve Mecidiye tabyaları, Sargı Yeri Şehitliği, Yahya Çavuş ve Ertuğrul tabyaları, Alçıtepe köyü, Conkbayırı, 57. Alay Şehitliği ile Sultankale'yi rehberler eşliğinde gezerek bilgi sahibi olduklarını belirtti. Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten emekli işçiler, geziyi düzenleyen Tüm İşçi Emeklileri Derneği'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.
Tüm İşçi Emeklileri Derneği Kumluca Şube Başkanı Mehmet Giritli, Çanakkale’yi herkesin en az bir kere mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini belirterek, "Tarihimizin altın sayfalarının yazıldığı Çanakkale’yi işçi emeklilerimizin görmesi için her yıl gezi düzenlemeye çalışıyoruz." dedi.
Giritli, bu yıl 4.’sünüdüzenledikleri Çanakkale gezisinden döndüklerini ifade ederek, Çanakkale’ye giderken Bursa’da 1 gün kaldıklarını, cami ve türbeleri de ziyaret etme fırsatı bulduklarını dile getirdi.
Giritli, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin'in araba tahsis etmesiyle işçi emeklilerine daha ekonomik ve daha güzel bir gezi yaptırdıklarını sözlerine ekledi.
Giritli, Çanakkale Savaşları'nın yapıldığı yerleri gezen işçi emeklilerinin şehitliklerde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz