İşçi emeklilerinden milletvekillerine mektup

Ankara (AA)- Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) tarafından milletvekillerine gönderilen mektupta, emekliler arasındaki maaş farklılıklarını ortadan kaldıracak yasal düzenlemeler konusunda çaba gösterilmesi talep edildi.

TİED Genel Başkanı Kazım Ergün imzası ile milletvekillerine birer mektup gönderildi.

Mektupta, seçilmeleri dolayısıyla tebrik edilen milletvekillerine 23. dönem TBMM çalışmalarında başarılar dilendi. Mektupta, şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Milletvekilimiz,
Ülkemizde parlamenter demokrasinin en seçkin kurumu sayılan TBMM çatısı altında sürdürülecek 23. Dönem çalışmalarınız süresince işçi emeklilerimiz ile onların dul ve yetimlerinin beklentilerine, sorunlarının çözümüne samimi gayret göstereceğinize gönülden inanmaktayız. Başta intibak yasamız olmak üzere, emekliler arasındaki
maaş farklılıklarını ortadan kaldıracak yasal düzenlemeler konusunda gereken hassasiyeti ve çabayı göstereceğinizi, tüm samimiyetimizle umut ediyoruz."

Reklam
Reklam

TİED'in mektubuna bazı milletvekilleri de teşekkür mektuplarıyla yanıt verdi. Bazı milletvekillerinin de mektuplarında, "Emeklilerin sorunlarının ve taleplerinin TBMM gündemine taşınabilmesi için ellerinden gelen gayreti tüm samimiyetleriyle göstereceklerini" ifade ettikleri öğrenildi.