İşçi Gününde Lahmacun Sattı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, tatilden faydalanan bir işçi, kutlamak için alanları dolduranlara lahmacun...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, tatilden faydalanan bir işçi, kutlamak için alanları dolduranlara lahmacun satarak bayramını kutladı.

Giresun’da işçi olarak çalışan Hüseyin Aydın, 1 Mayıs’ın tatil olmasını fırsat bilerek, işçi bayramını kutlamak için meydana inenlere lahmacun sattı.

Kendisi gibi işçi olanlar “Eşit hak, eşit ücret” sloganları atarken, Hüseyin Aydın da “sıcak lahmacun” diyerek satışına devam etti.

Kendisi için en güzel bayramın sepetindeki lahmacunları tüketmek olacağını söyleyen Aydın, “Ben bir kurumda işçiyim ancak aldığım maaş yetmiyor, hafta sonları ve mesai sonrasında seyyar satıcılık yapıyorum. Bugün bu kalabalıktan faydalanarak yevmiye mi çıkartmaya çalıştım.Lahmacunlarımın hepsini satabilirsem ben bayram yapmış olacağım. Böyle anlamlı bir günde, 1 Mayıs'ta çalışmaya değer” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: