İşçi Partisi’nin İmza Kampanyası Sonuçlandı

İşçi Partisi’nin açmış olduğu ‘Suriye ile savaşa hayır, terör kampları kapatılsın, teröristler sınır dışı edilsin’...

İşçi Partisi’nin açmış olduğu ‘Suriye ile savaşa hayır, terör kampları kapatılsın, teröristler sınır dışı edilsin’ konulu imza kampanyasının sonuçları açıklandı.

Mimar Sinan Parki önünde 3 günden beri devam eden olduğu ‘Suriye ile savaşa hayır, terör kampları kapatılsın, teröristler sınır dışı edilsin’ konulu imza kampanyası sonuçlandı. Yaklaşık 6 bin vatandaşın imza attığını ifade eden İşçi Partisi İl Başkanı Necdet Tosun, “İşçi Partisi Türk milletinden aldığı güçle, Türk milletinin gür sesi ve çelik iradesi olmuştur” dedi.

Reklam
Reklam

İşçi Partisi’nin ülkenin dört bir yanında imza kampanyasını yürüttüğünü dile getiren Tosun, “Suriyeli teröristlerin sığındığı terör kamplarının kapatılması için imza topluyor. Halkımıza Hatay, Kilis ve daha bir çok yerdeki mülteci kamplarının, aslında birer terör kampı olduğunu, oradaki sığınmacıların sınırı geçerek komşumuz ve kardeş Suriye’de terör faaliyeti yürüttüğünü ve Türkiye’nin buna sahip çıkmasının bir Amerikancılık görevi olduğunu anlattık” şeklinde konuştu.

Tosun, “Kayseri’de 3 gündür faaliyet gösteren masamızda binlerce imza topladık. İmza atanların büyük çoğunluğunun genç ve kadınlardan oluşması da göstermiştir ki, Türk kadını vatanını savunmaktadır ve savunacaktır. Millet bilinçlenmiştir ve artık olaylara duyarsız kalamamaktadır. Türk genci bayrağı devralmaya hazırdır” diye konuştu.

Kayseri halkından olumlu tepki gördüklerini dile getiren Tosun, “Biz, İşçi Partisi olarak milletimizden olumlu tepkiyi görmüş olduk. Türk milleti kardeş Suriye halkı ile savaşmaya karşıdır. Türk milleti her gün gelen şehit cenazelerine öfkelidir. Türk milleti artık ayağa kalkmıştır” ifadelerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: