İşçiler 1 Mayıs’ta Meydana İniyor

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda meydanlara ineceklerini söyleyen Tertip Komitesi adına konuşan Özdal Yıldırım, “İşçileri 1...

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda meydanlara ineceklerini söyleyen Tertip Komitesi adına konuşan Özdal Yıldırım, “İşçileri 1 Mayıs’ta başta Taksim olmak üzere Türkiye’nin her yerinde alanlarda olmaya çağırıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Tertip Komitesi adına konuşan Özdal Yıldırım, “Bir yandan emeğin kazanılmış haklarına yönelik saldırıların arttığı, çalışma yaşamının tahrip edildiği, sendikal hak ihlallerinin sürdüğü, özgürlükler alanının giderek daraltıldığı korku imparatorluğuna, ülkenin kaderini emperyalizmin kalemi ile çizmek isteyenlerle mücadele vereceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yıldırım, “Eşit, özgür ve demokratik bir Türkiye için, bize reva görülen açlığa, işsizliğe, güvencesizliğe, savaşa ve sömürüye karşı geleceğimize sahip çıkmaya, 1 Mayıs’ta başta Taksim olmak üzere Türkiye’nin her yerinde alanlarda olmaya çağırıyoruz” diyerek, 1 Mayıs’ta Gevher Nesibe Mahallesi Tekin Sokak’ta toplanılarak Mimarsinan Parkı’nda kutlamaların gerçekleştirileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: