İşçiler Bahar Şenliğinde Buluşacak

Akdeniz Çalışanlar Derneği (AKÇA-DER) ve Antalya Çalışan Kadınlar Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği’nin ikincisi 5...

Akdeniz Çalışanlar Derneği (AKÇA-DER) ve Antalya Çalışan Kadınlar Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği’nin ikincisi 5 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu yıl düzenlenecek şenlikte işçilerin buluşturulması hedefleniyor.

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan bahar şenliği Kepez ilçesi sınırları içerisinde Hayvanat Bahçesi’nin karşısındaki Meşe Kapısı Piknik Alanı’nda yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak ve akşama kadar devam edecek organizasyonda Antalyalılar kahvaltı ile başlayacak güne yarışmalarla devam edecek. İkramlarında yapılacağı şenlik daha sonra serbest piknik olarak devam edecek.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilecek organizasyon hakkında bilgi veren AKÇA-DER Başkanı Hüseyin Ekici, bu yılki şenlikte iki dernek olarak işçi arkadaşların eş ve çocukları ile beraber kaynaşmalarını sağlamak olduğunu açıkladı. Şenlikte çeşitli yarışmalarında gerçekleştirileceğini belirten Ekici, derece alan çocukları da ödüllendireceklerini ifade etti. Ekici ayrıca şenlikte Mehteran takımının da hazır bulunacağını aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: