İşçiler donma tehlikesi geçirdi

Göksun’da devrilen bir trafo direğini tamir için gönderilen 16 kişilik ekip, yoğun kar yağışı nedeniyle...

Göksun’da devrilen bir trafo direğini tamir için gönderilen 16 kişilik ekip, yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalınca donma tehlikesi geçirdi.
İlçeye bağlı Sisne Köyü civarında bir trafo direğinin devrilmesi ve köyün elektriksiz kalması üzerine AKEDAŞ Elektrik Dağıtım şirketi, 16 kişilik ekip görevlendirdi. 3 araçla yola çıkan 16 kişilik ekip, bölgeye ulaşarak tamirata başladı. Kar yağışı ve rüzgarın etkisini artırması üzerine işçiler, tamiratı bitirmeden mahsur kalmamak için dönüşe geçti. Bir süre ilerleyen işçiler, araçları kara saplanınca mahsur kaldı. Cep telefonları da çekmeyen ve bu yüzden yardım isteyemeyen işçiler, 14 kilometre uzakta bulunan Kızılöz Köyü'ne yürümeye karar verdi. Yoğun kar yağışı ve rüzgar altında saatlerce yürüyen işçiler köye ulaşarak köy muhtarının evine sığındı.
İşçilerden 52 yaşındaki Bilal Dişçeken ile 23 yaşındaki Hakan Doğanlar'ın donma tehlikesi geçirmesi üzerine köye ambulans sevk edildi. Köy yolu da kar yağışı nedeniyle kapanınca, ambulans, iş makinesinin yolu açmasının ardından köye ulaşarak, donma tehlikesi geçiren işçileri Göksun Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastane önünün karla dolması üzerine sedye yürütülemeyince işçilerden biri, hasta bakıcı sırtında hastaneye sokuldu. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, köyde kalan 14 işçi de başka araçlarla Göksun Devlet Hastanesi'ne getirilerek muayeneden geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz