İşçilerden Örnek Kan Bağışı

Yalova'da bulunan Alkaş Boru Fabrikası çalışanları kan bağışında bulundu. İşçiler sırayla işlerini bırakıp kan bağışında...

Yalova'da bulunan Alkaş Boru Fabrikası çalışanları kan bağışında bulundu. İşçiler sırayla işlerini bırakıp kan bağışında bulunduktan sonra yeniden işlerinin başına döndüler.

Yalova'da bir çok ile örnek olacak bir kan bağışı kampanyası yaşandı. Yalova'da boru üretimi yapan Alkaş Boru adlı fabrikanın çalışanları Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ne başvurarak kan bağışında bulunmak istediklerini dile getirdiler. Bunun üzerine fabrikaya giden Kızılay ekipleri stantlarını açarak bağışları almaya başladılar. Fabrikada kan bağışı kampanyası esnasında çalışmaların sürmesi nedeniyle sırayla işlerini bırakan işçiler gelip kan bağışında bulundular. Ardından yeniden işlerinin başına dönen işçiler, "Bugün bağışladığımız bu kana ihtiyaç duyabiliriz. O nedenle bizde kan vermek istedik. Kan vermek için sağlık sorunları dışında hiçbir engel yok. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz" diye konuştular.

Reklam
Reklam

Fabrikada ki 40 çalışanın tamamının kan bağışı için başvuru da bulunduğunu dile getiren Kızılay yetkilileri sağlık sorunu olmayan 30 kişini ise bağışta bulunduğunu böylesi bir katılımın ise sık rastlamayan bir durum olduğunu söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: