İSDEMİR’de Yarın 5 Bin Işçi Grev Başlatacak

Hak-İş’e bağlı Çelik-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu İskenderun Demir Çelik Fabrikaları’nda (İSDEMİR) Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde...

Hak-İş’e bağlı Çelik-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu İskenderun Demir Çelik Fabrikaları’nda (İSDEMİR) Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine 5 bin işçi yarın greve çıkıyor.

Türkiye’nin en büyük demir çelik fabrikası olan Hatay’ın İskenderun ilçesindeki İSDEMİR’de uzun süredir Çelik-İş Sendikası ile fabrika yönetimi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri yürütülüyordu. Çelik-İş Sendikası ile İSDEMİR Genel Müdürlüğü’nün görüşmelerinde, işçileri sendika dışında toplu iş sözleşmesi imzalamaya zorlaması greve gidilmesinde etkili oldu.

Reklam
Reklam

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül’ün katılımıyla yarın saat 08.00’de İSDEMİR İsmail Akçakmak kapısında 5 bin işçi adına grev başlatılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: