İSFALT’ın ilk durağı ELAZIĞ

İstanbul Asfalt Fabrikaları’nın (İSFALT) Elazığ’da seminer düzenleyecek.

Türkiye’nin önde gelen asfalt üreticilerinden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSFALT, tüm Anadolu’da vereceği “Karayolu Malzemeleri ve Uygulamaları” başlıklı eğitim seminerlerine Elazığ Fırat Üniversitesinde start verecek.

11-12 Aralık 2013 tarihlerinde, İSFALT Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Sönmez liderliğinde, uzman İSFALT eğitmenleri tarafından verilecek eğitimlerde, kaliteli asfalt üretimi ve seyir konforu sağlayan yollar için teknik ve ekonomik çözüm yolları ele alınacak.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yanı sıra Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü çalışanlarının ve yerel yöneticilerin de katılacağı uygulamalı eğitimlerde; Anadolu’daki yol ağının iyileştirilmesi, bu kapsamda ulusal gelişimimiz ve yol gider yönetiminin ülke ekonomisine olan katkısı vb. mevzular irdelenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz