İSGÜYAD'dan anlamlı program

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği her yıl düzenlediği Çanakkale gezisini

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği her yıl düzenlediği Çanakkale gezisini bu yıl çok anlamlı bir güne denk getirdi.

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle 15 nisan pazar günü Çanakkale'ye ayak basan gümüşhaneli gençler şehtlerimizin huzurunda Kuran - ı Kerim okuyarak gezilerine başladılar.

İsgüyad denek başkanı Habip Arslan yaptığı açıklamada, 'Gümüşhane gençlerini atalarıyla buluşturmaktan çok mutluyuz ve bunu bu yıl kutlu doğum haftasının ilk günü yaptık ki gençlerimize atalarının mücadelesinin yanı sıra efendimiz sallallahualeyhi vesselleminde dualarla Çanakkale'de olduğunun idrakına ermeleridir. Bizleri Çanakkale'de yalnız bırakmayan gençlik kolları başkanı Süleyman Meşe, gençlik kollarına ve görevine yeni atanan bayanlar masası başkanı Nurgül balta'ya da bu ilk programında göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dilerim' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: