İşgüzar: Yardım toplayandan yetki belgesini sorun

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, yardım toplayanlardan mutlaka resmi kurumlardan alınmış 'yetki belgesi'nin sorulması...

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, yardım toplayanlardan mutlaka resmi kurumlardan alınmış 'yetki belgesi'nin sorulması gerektiğini söyledi.
İşgüzar, yaptığı açıklamada, son zamanlarda eline çanta alan veya yardım önlüğü giyen kişilerin, yetkileri olmadığı halde iş yerlerini dolaşarak yardım topladığını kaydetti.
Her yardım toplayan kişi ve kişilere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan İşgüzar, “Elinde yetki belgesi olmadan yardım toplayan öğrenci ve kişiler dolaşmaktadır. Size, yardım toplamak için gelen kişilere, mutlaka yetki belgesini sorun. Eğer belgesi yoksa, mutlaka polise veya Kızılay’a haber vereceğinizi söyleyin ve hemen haber verin.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz