İSİAD üyeleri Batman’a çıkarma yaptı

İstanbul Sanayici İşadamları Derneği (İSİAD) üyeleri, Batman’da Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) üyeleri ile bir araya...

İstanbul Sanayici İşadamları Derneği (İSİAD) üyeleri, Batman’da Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) üyeleri ile bir araya geldi. Toplam 85 işadamının bulunduğu heyet, tarihi ve kültürel yerleri gezdikten sonra sektörel alanlarda iş görüşmeleri yaptı. Batman Organize Sanayi Bölgesi ve tekstil fabrikalarını gezen heyet, daha sonra tarihi Hasankeyf'i gezdi.

İSİAD Genel Sekreteri Özgür Koç, Batman’daki işadamları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti.

Batman'ın her alanda gelişen bir il olduğunu vurgulayan Koç, "Ekonomi alanında da birinci organize sanayi tamamen dolmuş. Şu anda ikinci organize çalışmaları var. Tabi biz de İstanbul’dan buralara birikimimizi çalışmalarımızı aynı zamanda buradaki üretim ve İşletmeleri yerinde gördük ve inceledik. İlerleyen zamanlarda sektörel alanlarda yatırımlar yapılabilir. Ayrıca dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi adına da bu ziyaretler oldukça anlamlı oluyor. Bizleri sıcak ve güler yüzle karşılayan Batmanlı işadamlarına teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

BAGİAD üyelerinden Hayrettin Aslan ise İstanbul’dan gelen işadamlarını ağırlamaktan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirtti.

Aslan, “Ticaret köprülerinin kurulmasında ve ilin tanıtımında bu ziyaretlerin büyük önemi var. Batman günden güne gelişen bir şehir. Ekonomi ve ticari hacmi ile bölgenin önde gelen illeri arasında. Bu kardeşlikler sayesinde bu bölgelere yatırım gelecek ilin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: