Işık ailesinin 5 ferdi toprağa verildi

ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Kahta İlçesi'nde önceki gün geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Işık ailesinin 5 ferdi bugün toprağa verildi.

5 ferdini birden kaybeden Işık ailesinin Denizli'de askerlik yapan oğulları Özgür Işık ve yakınları Kahta Devlet Hastanesi morgu önünde tabutları yan yana dizilmiş anne Cemile, baba Hüseyin, çocukları Ahmet Özkan, Öznur ve Özge'nin görünce fenalık geçirdi.

Denizli'den gelen Özgür Işık önce babasının tabutuna sarıldı. Tabutu açıp "Baba beni bunun için mi çağırdınız?" diyerek hıçkıra hıçkıra ağlayan Özgür Işık, daha sonra "Ocağımız söndü. Kimsem kalmadı. Annem nerde? Öznur nerde? Özge nerde? Ahmet Özkan nerde?" diyerek tabutların arasında dolaşmaya başladı. Tabutları tek tek açarak son defa aile fertlerinin gören Özgür'ün durumu cenazeyi katılanları da üzdü.

Reklam
Reklam

Kahta Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler Ulu Camii'ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazından sonra Işık ailesinin 5 ferdi büyük bir kalabalık eşliğinde Kahta Asri Mezarlığı'na götürülerek dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.