Işık Sigorta Genel Müdürü Koçak, TSRŞB Başkanlığı’na Aday

Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak, 20 Eylül’de yapılacak Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği...

Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak, 20 Eylül’de yapılacak Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSRŞB) başkanlık seçimlerine aday oldu.

Recep Koçak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1991’de mezun oldu. 1993’te Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu’nda Murakıp olarak çalışma hayatına başlayan Koçak, 1996-2002 döneminde Sigorta Denetleme Uzmanı olarak kamu görevine devam etti.

1997’de sigortacılık konusunda araştırma ve inceleme yapmak için İngiltere’de bulunan Koçak, 1998 -1999 arasında Marmara Üniversitesi’nde Sigorta Muhasebesi derslerine girdi; 2000’de de ‘Sigorta Muhasebesi’ isimli eserini yayınladı.

Reklam
Reklam

2004’ten bu yana Işık Sigorta’nın Yönetim Kurulu’nda bulunan ve Genel Müdürlüğü’nü yürüten Koçak, 2005-2007 döneminde TSRŞB bünyesinde Muhasip Üye olarak yer aldı. Recep Koçak, TSRŞB’de 2009’dan beri Yönetim Kurulu Üyesi, 2005’ten itibaren de Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi’nde Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: