Işıklar Askeri Lisesi Komutanı Dayıoğlu'ndan Başkan Dündar'a Ziyaret

 Işıklar Askeri Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Işıklar Askeri Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Albay Dayıoğlu'nu makamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dündar, yeni dönemde ilçede yapmayı planladıkları projelerini anlattı. Yeni dönemde insanların refah içerisinde yaşayacakları modern Osmangazi'yi inşa edeceklerini dile getiren Dündar, bu hedef doğrultusunda çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydetti. Albay İshak Dayıoğlu da gösterdiği konukseverlik için Başkan Dündar'a teşekkürlerini sunarak, "Bursa'ya atanmamın üzerinden geçen 1 yıl gibi kısa bir sürede, Osmangazi'de hızlı bir değişim olduğunu gözlemledim. Bu gelişimin Başkan Dündar'ın hizmet ve yatırımları ile önümüzdeki dönemde etkin bir şekilde süreceğine inanıyor, kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: