Işıl Özgentürk’e "doğum Günü" Sürprizi

19. Altın Koza Film Festivali için Adana’da bulunan senarist-yönetmen Işıl Özgentürk’e sürpriz doğum günü kutlaması...

19. Altın Koza Film Festivali için Adana’da bulunan senarist-yönetmen Işıl Özgentürk’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Sinema eleştirmeni ve köşe yazarı Esin Küçüktepepınar’la birlikte 19. Altın Koza Film Festivali kapsamında “Engel” konulu bir atölye çalışması yapan senarist-yönetmen Işıl Özgentürk’e, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sanat Danışmanı Dr. Haluk Uygur ve Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya ile etkinliğe katılan engelliler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması hazırlandı.

Reklam
Reklam

Ortapedia Hastanesi Sinema Salonu’nda gerçekleşen etkinlik sırasında sanatçıyı konuşma platformuna davet eden Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran Karakaya, “Doğum gününüz kutlu olsun” diyerek, Işıl Özgentürk’e çiçek takdim etti.

Hastane yönetimi tarafından hazırlanan doğum günü pastasını kesen senarist-yönetmen Işıl Özgentürk, sürpriz doğum günü kutlaması yapanlara teşekkür etti. Çok duygulandığı gözlenen Özgentürk, doğum günü pastasını kesti ancak, kaç yaşına girdiğini açıklamadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: