İsim Karışıklığı Madak Ailesini Perişan Etti

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Nargedik Köyü’nde geçtiğimiz gün miras kavgası sonucu meydana gelen cinayette isim...

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Nargedik Köyü’nde geçtiğimiz gün miras kavgası sonucu meydana gelen cinayette isim karışıklığı Madak Ailesini mağdur etti. Babaları Ali Madak’ın olayla ilgisi olmamasına rağmen olayda babalarını siminin geçtiğini belirten Ali Madak’ın çocuklarının ve köylülerin olaydan mağdur olduğunu belirten Köy Muhtarı Necati Dobur, “Cinayeti işleyen Durmuş Madak olmasına ve kendisi tutuklanmasına rağmen olay kamuoyuna Ali Madak cinayet işlemiş şekilde aksettirildi. Şu anda Durmuş Madak cezaevinde. Kamuoyuna cinayet işlediği şeklinde yansıtılan köyümüzün emekli öğretmenlerinden Ali Madak’ın olayla bir alakası yok” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kamuoyuna yansıtılan isim karışıklığından dolayı Ali Madak’ın çocuklarının da mağdur olduğunu belirten köylüler, cinayeti işlediği ileri sürülen Ali Madak’ın olayın meydana geldiği Nargedik Köyü’nde ikamet etmediğini ve kardeşlerinin kavga ettiğini öğrenip kendisine telefon geldikten sonra köye gittiğini belirttiler.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Nargedik Köyünde oturan Madak kardeşler arasında bir süre önce hayatını kaybeden babaları Ali Madak’ın ölümünden sonra miras kavgası başlamıştı. Olayla ilgili dava devam ederken aynı zamanda komşu olan Ağabey Durmuş Madak ile kardeşi Hasan Madak arasında çıkan kavgada Durmuş Madak kardeşi Hasan Madak’ı av tüfeği ile öldürdüğü gerekçesi ile tutuklanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: