İsimsizler yeni bölüm fragmanı: Fatih'ten büyük intikam!

İsimsizler yeni bölüm fragmanına göre dizinin yeni bölümünde neler olacak? Dizinin yeni bölümünde Dayı'nın peşini dertler bir türlü bırakmıyor. Yıldız ölecek mi? Fatih, Berfin'den intikamını nasıl alacak, gibi sorular İsimsizler yeni bölümünde cevabını bulacak.

İsimsizler yeni bölüm fragmanıyla 12. yeni bölümle ilgili kısmen fikrimiz oldu. atih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor! Operasyon sırasında Yıldız ölecek gibi verilese de, Yıldız son dakikalarda kurtuluyor.

İSİMSİZLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fatih ve ekibi, örgütün kirli oyunlarına karşı artık daha yalnız kalmışlardır. Dayı henüz tam anlamıyla iyileşememişken başına bela bulaşır. Ekip ise Dayı olmadan Yıldız'ı kurtarmak için hainlerle çatışma içerisindedir. Berfin, köşeye sıkışır ama elindeki Yıldız kozunu kullanır. Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için gardını indirdiği an Berfin hamlesini yapar ve Yıldız uçurumdan aşağı düşer.

İSİMSİZLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

  1. Bölüm'de Fatih'in kaymakamlık göreviyle ilgili çok kötü bir haber geliyor. Otto cinayetiyle ilgili şüpheli olduğu düşünülen Fatih görevden uzaklaştırılıyor!
    Kaymakam Fatih'in örgütün önüne çıkıp, onlara derin yaralar açması artık örgüt için can sıkıcı bir hal olmaya başlar. Örgüt, Fatih'in elindeki kaymakamlık gücünü almak için ona büyük bir kumpas kurar. Yetkili birimlerden gelen tutanağın içeriğinde Fatih'in kaymakamlık görevinden uzaklaştırıldığı yazar. Sebep olarak Otto cinayetinin şüphelisi olması, kaymakamlık makamına yakışmayacağı için bu dava düşene kadar göreve dönemedi.