İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı ne zaman?

İsimsizler yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İsimsizler 13. yeni bölümünü özetleyecek olan fragman, şu sıralar yayınlanmış değil. Son bölümde Otto cinayetinin failleri ortaya çıkarken ekip Dayı'sız ilk operasyonlarını zorlukla tamamladılar. Yeni bölüm fragmanında ise Yıldız'în ölüp ölmediği net olarak aktarılması bekleniyor. İsimsizler yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler son bölümünün ardından dizi tekrar hız kazandı. Yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenirken, dizinin fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İsimsizler yeni bölüm fragmanları çoğunlukla dizi yayınının hemen ardından, saat 23.00 itibariyle yayınlanıyordu fakat dizinin kilit bölümleri yaklaştıkça, yeni bölüm fragmanları da merakı artırabilmek adına dizi yayınına birkaç gün kala yayınlanmaya başlandı.

İSİMSİZLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Dizinin yeni bölüm fragmanları, beklentilere göre haftasonu cuma günü veya cumartesi günü yayınlanacak. Ardından pazar günü de İsimsizler 2. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak. Yayınlanan son bölüm, oldukça kritik sahnelere sahip olduğu için ve devam niteliği taşıdığı için 3 yeni bölüm fragmanı yayınlanabilir.

İsimsizler son bölüm neler gösterdi?

Son bölüm, ekibin gittikçe yalnızlaştığı bir bölüm oldu. Son bölümde Dayı henüz tam anlamıyla iyileşememişken başına bela aldı. Ekip ise Dayı olmadan Yıldız'ı kurtarmak için düşmanlarıyla çatışmanın içerisinde kaldı. Son bölümde Berfin, köşeye sıkıştı ama elindeki Yıldız kozunu kullanmaktan kaçınmadılar. Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için gardını indirdiği an Berfin hamlesini yapar ve Yıldız uçurumdan aşağı tehlikeli bir şekilde düştü.

Son bölümde Örgüt, Fatih'in elindeki kaymakamlık gücünü almak için ona büyük bir kumpas kurdu.
Yetkili birimlerden gelen tutanağın içeriğinde Fatih'in kaymakamlık görevinden uzaklaştırıldığı yazıyordu. Son bölümde ise sebep olarak ise Otto cinayetinin şüphelisi olması, kaymakamlık makamına yakışmayacağı için bu dava düşene kadar göreve çıkamayacak. Fatih ve ekibi her ne kadar bu güç ellerinden alınsa da yılmadan o hain terör örgütüne yaralar açmaya devam etti..