İşini Kurmak İsteyenlere İşkur Desteği

Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile KOSGEB işbirliği ile açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik...

Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile KOSGEB işbirliği ile açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” bugün başlıyor.

Kendi işini kurmak isteyenlere yönelik olarak düzenlenen Girişimcilik Eğitimlerinden mezun olan katılımcılar sertifikalarını aldıktan sonra KOSGEB tarafından sağlanan 30 bin TL’lik Hibe desteğinden faydalanabilecekler.

Kuruma kayıtlı işsiz ve ileriye dönük hedefleri ve iş fikri olan istekli vatandaşlarımızın katıldığı eğitimlerden toplam 125 kişinin yararlanması hedefleniyor. 5 grup halinde düzenlenecek 125 kişilik eğitimin 3 grubunun eğitimi Kastamonu Merkezde, 1 grubun eğitimi Tosya ilçesinde diğer grubun eğitimi ise Abana-Çatalzeytin-Bozkurt ilçelerini kapsayacak şekilde Abana’da yapılacak.

Reklam
Reklam

Kurs süresi boyunca Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce eğitime katılanlara günlük 20 TL kursiyer zaruri gideri ödemesi ve genel sağlık sigortası primi ödemesi yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: