İşitme cihazı çalınan Ege yeni kulaklığına kavuştu

İzmir'de geçtiğimiz pazartesi günü evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 3 yaşındaki Ege Arda Dinç, yeni biyonik kulaklığına kavuştu. Annesi Yasemin Dinç, Ege'nin kulaklığı takıldıktan sonra tepki vermeye başladığını ve söylediği ilk kelimenin "baba" olduğunu söyledi.

Yasemin Dinç, kulaklığın takılmasıyla oğlunun keyfinin yerine geldiğini ve etrafındaki olaylara tepki vermeye başladığını ifade etti. Dinç, "Ailece çok mutlu olduk, sevinçliyiz. Çünkü bu cihaz Ege'nin hayatı. Cihaz takılır takılmaz hemen tepki verdi. İlk söylediği kelime 'baba' oldu" diyerek kulaklığı temin eden firmaya teşekkür etti.
Olay sırasında torununun yanında olduğunu belirten dede Kazım Dinç ise, olayın anlık olduğunu ve Ege'nin yanına yaklaşan kişiyi fark edemediklerini söyledi. Dede Dinç, "Olay kapımızın önünde oldu. Önümde oynayan çocuk, ileri gitti döndü, bir baktım kulağında cihaz yok. Etrafta hiç kimse yoktu. Bir kişi geçiyordu ondan şüphelendik" dedi.

Reklam
Reklam

Torunu Ege'nin yeni kulaklığına kavuşması nedeniyle ailece çok mutlu olduklarını ifade eden Kazım Dinç, "Bozyaka Hastanesi'ne geldik. Hemen yeni kulaklığı taktılar. Çok mutluyuz. Medel firmasına çok teşekkür ediyoruz. Bir çocuğun hayatını kurtardılar. Çocuk sağlığına kavuştu. Torunumun 24 saattir sesi çıkmıyordu, cihaz takıldı bağırmaya başladı. Bize piyango çıksa bu kadar sevinmezdik" diye konuştu.

İHA