İşitme Engelli Öğrencilere Ekmek Israfı Anlatıldı

Niğde Hüdavend Hatun İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda ekmek israfını önlemeye yönelik bilgilendirici program yapıldı.İl...

Niğde Hüdavend Hatun İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda ekmek israfını önlemeye yönelik bilgilendirici program yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen EDEP Projesi kapsamında ekmek israfıyla ilgili işitme engelli öğrencilere öğretmenler tarafından eğitim verildi.

Okul Müdürü Musa Dalkılıç, ülkemizde bir yılda yapılan ekmek israfıyla; 500 km yol, 500 okul, onlarca köprü, on binlerce konut, 80 hastane yapılabildiğini belirterek, " Özellikle yatılı okullarımızda ekmek israfı çok fazla. Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen EDEP Projesi kapsamında yürütülen bu kampanya yıl boyunca okulumuz olarak devam ettireceğiz. Amacımız öğrencilerimize ekmek israfının ve bu israfın önüne geçmenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktır” dedi.
Ekmek israfının önlemeye yönelik çalışmaların yıl boyunca çeşitli etkinlikler ile öğrenciler tarafından yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz