İşitme Engellilerden Sözen'e Teşekkür Ziyareti

Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı ve Dünya Şampiyonu olan Milli Takım kadrosunda yeralan Manavgat İşitme...

Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı ve Dünya Şampiyonu olan Milli Takım kadrosunda yeralan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı kalecisi Seyit karaca Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti.

Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, İşitme Engelli Tercümanı Guddusi Aydın ve Dünya Şampiyonu olan Milli Takım kadrosunda yeralan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı kalecisi Seyit karaca Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Milli Takım Eşofmanı ve rozeti hediye ettiler.

Reklam
Reklam

Ziyarette, tercüman Guddusi Aydın aracılığıyla açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “Ben şampiyona boyunca Ankara’da takımımızın maçlarını takip ettim. Dünya şampiyonasında Milli takımımızı desteklemenin yanı sıra, takımda Manavgat’ımızı temsil eden, tercümanımız Guddusi Aydın ve Kalecimiz Seyit Karaca’nın bulunması bizi heyecanlandırdı. Milli takımımız yarı finalde Rusya’yı eleyip, final oynamayı hak edince, Manavgat belediyesinin otobüsü ile üyelerimiz, Ankara’ya geldiler. Milli takımımıza destek verdiler. Takımımızın şampiyon olması mutluluğumuzu bir kat daha artırdı. Otobüs tahsis eden, Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’e üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Manavgat Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimine olduğu gibi İşitme Engelliler başta olmak üzere tüm engellilere ellerinden geldiğince destek vermeye çalıştıklarını belirten Manavgat belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat’tan da temsilcilerimizin bulunması Milli Maçları yakından takip etmemize ve haberleriyle sevinmemize vesile oldu. Ancak kalbimiz her zaman sizlerle birlikteydi. Manavgat belediye başkanı olarak Türk halkına yaşattığınız dünya şampiyonluğundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: