İşitme Engellileri Için Film Gösterimi

Muğla'da İşitme Engelliler için engellilerin çekip yönettiği "İmza 2" adlı film gösterimi düzenlendi.

Muğla'da İşitme Engelliler için engellilerin çekip yönettiği "İmza 2" adlı film gösterimi düzenlendi.

Muğla Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü'nün düzenlediği etkinliğe çok sayıda işitme engelli ve ailesi katıldı.

Etkinlikte, işitme engellilerin çekip yönettiği "İmza 2" adlı filmin gösterimi yapıldı.

Organizasyon rehberi Saadet Vatansever, etkinlikte yaptığı konuşmada, amaçlarının Muğla'daki işitme engellileri bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Vatansever, "Muğla ve ilçelerinde çok sayıda işitme engelli arkadaşımız var. Bugün yaptığımız film gösteriminde sadece Muğla'dan değil, Ankara'dan da misafirlerimiz geldi. Engelli arkadaşlarımızın sesini duyurmak için organizasyonlarımız devam edecek" dedi.

Saadet Vatansever, etkinlikte kendilerine yardımcı olan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz'a teşekkür etti.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: