İşitme Engellilerle Kaymakam’dan ziyaret

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Engelliler Haftası dolayısıyla Manavgat İşitme Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan İşitme Engelliler Derneği Kayamakm tarafından ziyaret edildi. İşitme Engelliler ve aileleri tarafından karşılanan Kaymakam Emir Osman Bulgurlu’ya büyük ilgi gösterildi. Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, toplumunengellei vatandaşlarına sahip çıktığı sürece büyük olacağını ifade ederek, “Manavgat İşitme Engelliler Derneği olarak bir araya gelmenizden çok memnunum. Manavgat’lı işitme engelli sporcuların futbolda gösterdiği başarı guru verici” dedi.

İşitme engelli vatandaşlarda dernek binalarının küçük olduğunu kaydederek, derneğe 90 kişinin üye olduğunu daha büyük bir yer bulunması konusunda kendilerine yardımcı olunmasını istedi. Bu istek üzerine Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, dernek binasının mutlaka önemli olduğunu ancak kendisinin ilk görevinin işitme engellilere iş imkanı sağlamak olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

İşitme engelli 4 çocuğunun olduğunu kaydeden Ali Öz adlı vatandaşta, bugüne kadar hiç bir Kaymakam’dan veya devlet büyüğünden böyle ilgi görmediklerini ifade ederek, “Siz bizim yüreğimize ferahlık verdiniz. Bizlerin ve çocuklarımızın yalnız olmadığını bize gösterdiniz. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, işitme engelli kadınlarla da konuşarak isteklerini not etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: