İŞKAD'tan baroya ziyaret

Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen İş Kadınları Derneği ile sohbet etti

Adana Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen İş Kadınları Derneği ile sohbet ederek, bu dönemde yapılacak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

27. Dönem Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, ziyarette yaptığı açıklamada; “Üzülerek söylemek gerekir ki, hemen her gün yaşanan kadın cinayetleri, tecavüz olayları, genel olarak şiddetin, özel olarak da kadınlara yönelik şiddetin giderek yaygınlaştığı bir ülkede hukukçular çok önemli bir pozisyonda bulunuyorlar. Meslektaşlarımız bu dönem sadece adliyelerde değil, toplumun her alanında görülecektir. Kadın, her yerde olmalıdır. Bu nedenle kadınlara her alanda pozitif ayrımcılık uygulanmalıdır” dedi.

Reklam
Reklam

İŞKAD Derneği Başkanı Av. Elif Doğan TÜRKMEN de, yeni görevinde baro başkanımıza hayırlı olsun ve başarılar diledi. Av. TÜRKMEN, dernek olarak eğitim projeleri, programlar, seminer ve toplantılarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “İŞKAD kadınlarımızın, kızlarımızın girişimci olması için çok çaba harcıyor. Bu girişimlerle Türkiye’nin önü açılır. Bir anne spor yaparsa, çocuk sporu sever, ticaret yaparsa, çocuk da ticaret yapar. Kadınlar bizim için çok önemli. Baromuzla bu konuda da işbirliğine hazırız” diye konuştu.

Ziyarette, Adana Barosu Genel Sekreteri Av. Veli KÜÇÜK, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özge İşisağ ŞAŞMAZ, Av. Zehra BULUT, İŞKAD üyeleri Şule ANAÇ, Belgin ÖZÇELİK ve Sema SOYKAN hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: