İskenderun Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Salonu hizmete girdi

Hatay'da İskenderun Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, salonun...

Hatay'da İskenderun Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, salonun açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin üçüncü katında yer alan salonun açılışında Pamuk Kreş minikleri için çeşitli oyunlar sergilendi ve masal anlatıldı.

Açılış törenine, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Belediye Meclis üyeleri, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat Eğitim Merkezi öğretmenleri, çocuklar ve anneleri katıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, törene katılan çocuklara bilmeceler sordu, boyama kitapları hediye etti. Tiyatronun çok güzel bir kültür olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hayatı burada yaşıyorsunuz. Tiyatro o kadar güzel bir kültürdür ve öyle bir sanattır ki tiyatroda mesaj da verilir. Bu nedenle tiyatro çok önemlidir.” dedi.

Tiyatronun, çocukluktan başlayarak, ömür boyu devam ettirilmesi çağrısında bulunan Başkan Civelek, “Tiyatro çok çağdaş, binlerce yıldan bu yana gelen çok çarpıcı bir kültürdür. Bu güzel tiyatroyu kuranlara ve katkı verenlere gönülden teşekkür ediyoruz. Çocuklar, anneler sizleri her zaman bekliyoruz. İyi ki varsınız. Siz olmasanız bu güzellik olmaz.” ifadelerini kullandı.

Çocuk Tiyatrosu için Başkan Civelek'e teşekkür eden çocuklar, daha sonra açılışa özel olarak yapılan gösterilerle eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz