İskenderun Demir-Çelik üç puana kenetlendi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nda zirve hesapları yapan Güney temsilcisi İskenderun Demir Çelik, Kocaelispor'u...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nda zirve hesapları yapan Güney temsilcisi İskenderun Demir Çelik, Kocaelispor'u yenerek üç puan almanın hesabını yapıyor.

Haftayı bay geçirmelerinden dolayı futbolculara verilen 4 günlük izin yarın bitiyor. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Geçen hafta İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda Çorumspor’u 3-0 yenerek moral kazanan Güney temsilcisi İskenderun Demir - Çelikspor’da futbolcular Perşembe gününden itibaren Teknik Direktör Bülent Akan, yardımcı antrenör Bekir Yardımcı ile Kaleci Antrenörü İbrahim Aktay nezaretinde İsdemir Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Bülent Akan, takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmamasından dolayı memnun olduklarını söyledi. İkinci yarının ilk haftasının bay geçirecek olan İskenderun Demir - Çelikspor, ikinci haftasında ise İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda Kocaelispor’u ağırlayacak olan kırmızı - lacivertli ekipte tek hedef galibiyet ve üç puan.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz