İskenderun Demir Çelikspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta aldığı başarılı sonuçlarla puan cetvelinin üst sıralarına doğru tırmanan...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta aldığı başarılı sonuçlarla puan cetvelinin üst sıralarına doğru tırmanan İskenderun Demir Çelikspor’un Denizli Belediyespor deplasmanında aldığı yenilgi üzüntüye neden oldu.

İskenderun Demir Çelikspor’un Basın Sözcüsü Avukat Cihan Önal, takımın iyi gittiği bir zamanda Denizli deplasmanında talihsiz bir yenilgi aldığını belirterek, "2-1'lik mağlubiyet camiamızda üzüntüye yolaçtı. Lig uzun bir maratondur. Grubumuzda her takım birbirlerini yenecek güçte. Artık bu maçı unutup, önümüzde zorlu Kızılcıhamanspor maçına odaklanmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Önal, taraftarların da desteğiyle haftayı 3 puanla kapatıp, Denizli Belediyespor yenilgisini telafi etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: