İskenderun Demirçelikspor "topbaşı" Yapacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, yeni sezonda genç ve dinamik bir takımla

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, yeni sezonda genç ve dinamik bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.

Haluk Bulgurlu, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımı toplamaya başlayacaklarını kaydetti.

İskenderun Demirçelikspor'un altyapıya her zaman büyük önem veren bir kulüp olduğunu ifade eden Bulgurlu, altyapıdan yetişmiş sporculara da ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Bulgurlu, geçen sezon altyapıda yetişen 8 futbolcunun, profesyonel takımda forma giyme şansı bulduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Bulgurlu, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 21 Temmuz Cumartesi günü Ankara Kızılcahamam'da kampa gireceklerini belirterek, "Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Hedefimiz sahada kendini kabul ettiren, savaşan bir takım oluşturmak. Bu manada genç futbolcularımıza büyük önem veriyoruz. Altyapısı sağlam olan takımlar başarıya daha çabuk ulaşabiliyor" diye konuştu.

Muhabir: Ömer Soylu / Abdulgafur Kılıç / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: