İskenderun Pirime Mall’de Ramazan Keyfi

Prime Mall İskenderun AVM, Ramazan ayı süresince ziyaretçilerini eğlendirecek bir program hazırladı.İskenderun’un ilk...

Prime Mall İskenderun AVM, Ramazan ayı süresince ziyaretçilerini eğlendirecek bir program hazırladı.

İskenderun’un ilk ve tek alışveriş merkezi olan Prime Mall, 20 Temmuz - 21 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği etkinlik ve gösterilerle ziyaretçilerine keyifli zaman geçirme imkanı sunacak.

Prime Mall İskenderun’da hafta içi ve hafta sonu çeşitli aktiviteler planlıyor. Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılması amacı ile hazırlanan etkinlikler arasında, unutulmaz Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, fasıl heyeti ve daha birçok eğlenceli gösteriler sunulacak.

Reklam
Reklam

Prime Mall İskenderun yemek katında iftara özel birçok menü seçeneği ile de müşteri ve ziyaretçilerine farklı alternatifler sunacak. Prime Mall İskenderun’a gelenler, Ramazan Ayı boyunca hesaplı alışveriş keyfini Ramazan eğlenceleri ile birarada yaşayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz