İskenderun Ve Antakya Prime Mall Mağazalarında Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Prime Mall İskenderun ve Antakya mağazaları düzenledikleri etkinliklerle Hataylılara Ramazan coşkusu yaşatıyor.Prime Mall İskenderun'da geleneksel...

Prime Mall İskenderun ve Antakya mağazaları düzenledikleri etkinliklerle Hataylılara Ramazan coşkusu yaşatıyor.

Prime Mall İskenderun'da geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılması amacı ile hazırlanan etkinlikler, unutulmaz Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, fasıl heyeti ve daha birçok eğlenceli gösterilerle devam ediyor. Ayrıca iftar için hazırlanmış menüleri ile ziyaretçilerine alternatif lezzetler sunuyor.

Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra bir yaşam merkezi sunan Prime Mall İskenderun 15-16-17-18 Ağustos tarihlerinde 11:00-24:00’e kadar konuklarına kapılarını açıyor.

Reklam
Reklam

Prime Mall Antakya eski Ramazanları aratmayan birbirinden renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine Ramazan yaşatmaya devam ediyor.

Geleneksel Ramazan kültürünü yaşatmaya çalışan Prime Mall Antakya hafta boyunca gerçekleştirdiği ney dinletisi, fasıl, semazen gösterisi, kına gecesi ve Aşuk ile Maşuk etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyif dolu günler yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz