İskenderun'da Belediye Çalışmaları

İskenderun Belediyesi ekiplerince, alt yapı çalışmaları kapsamında, ilçe merkezi ana yollarının asfalt ve ara yollarının kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

İskenderun Belediyesi ekiplerince, alt yapı çalışmaları kapsamında, ilçe merkezi ana yollarının asfalt ve ara yollarının kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor. Sakarya ve Dumlupınar Mahalleleri ile Tayfur Sökmen Bulvarının asfalt çalışmaları devam ederken Mustafa Kemal, İsmet İnönü, Numune, Pınarbaşı, Yunusemre, Modernevler, Süleymaniye, Barbaros, Çay, Savaş, Gürsel, Hürriyet, Piri Reis ve Kurtuluş Mahallelerinin kilitli parke taşı çalışmaları belediye ekiplerince tamamlanıyor. Öte yandan, çalışmalar nedeniyle ulaşımın aksamaması için belediyeye ait Zabıta Müdürlüğü ekiplerince tedbirlerin alındığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: