İskenderun'da "İlköğretim Haftası"

İskenderun'da "İlköğretim Haftası" düzenlenen törenle başladı.

İskenderun'da "İlköğretim Haftası" düzenlenen törenle başladı.

Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Deniz Nakliyecileri Derneği İlköğretim Okulu'nda devam eden etkinliklerde yaptığı konuşmada, her işin başının eğitimden geçtiğini belirtti.

Çocukların haksız rekabete maruz kalmadan eğitimlerini tamamlamaları, geleceğe eksiksiz hazırlanmaları için İskenderun Kaymakamlığı olarak bütün imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Su, eğitimin üzerinde titizlikle durulması gereken bir konu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise, ilçede bu eğitim öğretim yılına 3 bin 400 öğretmen ve 7 bin 348 öğrenci ile başladıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı "Anadolu Motifleri" adlı halk oyunları gösterisi yapıldı. Gösterinin ardından Kaymakam Su, ilk ders zilini çaldı.

Törene İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Muhabir: Ömer Soylu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: