İskenderun'da "Sokaklardan Olimpiyatlara" Projesi

HATAY (AA)- İskenderun Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı kapsamında hazırlanan "Sokaklardan Olimpiyatlara" projesi hayata geçirildi. 

HATAY (AA)- İskenderun Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı kapsamında hazırlanan "Sokaklardan Olimpiyatlara" projesi hayata geçirildi. Kaymakam Hasan Özyiğit, Deniz Nakliyeciler Derneği İlkokulu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gençlerin mutlu ve anlamlı bir yaşam sürebilmesi için gerekli imkanların sağlanması konusunda gayret gösterildiğini söyledi. Okul dışındaki zamanlarını sokaklarda geçiren çocuklara sporu sevdirmek amacıyla hazırlanan proje kapsamında 5 ve 12 yaş arasındaki yüzlerce çocuğun spora kazandırılmasının hedeflendiğini ifade eden Özyiğit, çocukların yetenekleri ve seçimleri doğrultusunda farklı branşlarda spor eğitimi alacağını kaydetti. Proje kapsamında düzenlenen futbol maçı, Kaymakam Özyiğit'in penaltı atışının ardından start aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: