İSKİAD Ve MHP Ilçe Yönetimi Nezaket Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Çorum’un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren İSKİAD(İskilip İş Adamları Derneği) taşındığı yeni binada MHP ilçe yönetimiyle...

Çorum’un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren İSKİAD(İskilip İş Adamları Derneği) taşındığı yeni binada MHP ilçe yönetimiyle nezaket yemeğinde bir araya geldi.

İSKİAD nezaket yemeğine İSKİAD başkanı Necati Tatar ve yönetim kurulu, ÇESDER(Çorum Eğitim Sevenler Derneği) İskilip Şube Başkanı Yusuf Ahirzaman, eski Belediye Başkanı Mehmet Lokum, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaçmaz ve yönetim kurulu, Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Atıf Boncuk katıldı.

Eski İskilip Belediye Başkanı Mehmet Lokum nezaket yemeğinde yaptığı konuşmada, "Biz hiçbir cemaatin bir parçası değiliz ama bütün cemaatlerin fikirlerine saygı duyarız. Bundan dolayı da her davete icabet etmeye çalışırım. Siyaset amaç değil araç olmalıdır. Bizim milliyetçiliğimiz kafatası milliyetçiliği değildir ve kafatası ölçme gibi bir niyetimiz de yok. Türk, Kürt ayırımı yapmadan geçmişte de olduğu gibi kardeşçe yaşamalıyız. Hatta bizim partimizin ileri gelenlerinden de Kürt kökenli arkadaşlarım var. Ayrıca böyle bir nezaket yemeğinden dolayı İSKİAD’a teşekkür ederim.’’ dedi.

Reklam
Reklam

İSKİAD Başkanı Necati Tatar’da nezaket yemeğinde bir konuşma yaptı. Tatar, "Bir milletin değerlerinin yükseltilmesi milli birlik beraberlik ve kardeşliğe bağlıdır. Bunun en iyi göstergesi de Türkiye’nin medarı iftarı olan Türk okullarıdır. Bu okullar da görev yapan öğretmenler arasında Türk’ü Kürt’ü Laz’ı Çerkez’i bulunuyor ama bunlar etnik kökenle ilgilenmeyip ülkemizin milli birlik ve beraberliği bayrağımızın dalgalanması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi adına kardeşane bir şekilde çalışıyorlar. Ülkemizi diğer ülkelerde en iyi şekilde temsil ediyorlar.’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: