İskilip Belediyesi 2 bin fidanı toprakla buluşturacak

Çorum'un İskilip ilçesinde baharın gelişi ve fidan dikme mevsiminin başlamasıyla, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü...

Çorum'un İskilip ilçesinde baharın gelişi ve fidan dikme mevsiminin başlamasıyla, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 bin fidan toprakla buluşturuluyor.

Fidanlar öncelikli olarak kara yollarının orta refüjleri olmak üzere, yol kenarları, Şehitlik Anıtı, Şehit Mikail Kaya İskilip Şehir Stadyumu çevresine dikilecek. Daha sonra estetik açıdan önem taşıyan bütün alanlara dikilecek fidanlar arsında mavi ladin, selvi, çam, çınar, akağaç yer alıyor.

İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, "Yıl içinde İskilip’in sembolü olmasını hedeflediğimiz 40 bin adet lale soğanı diktik. Diğer yandan da öncelikli alanlara 2 bin fidan dikiminin tamamlanma aşamasında. Yeşil alan ağaçlandırma ve park çalışmalarımız aralıksız devam edecek." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: